top of page
Search

Dare to be the best!

Updated: Oct 1, 2021

Dare to be the best! Építsd tudatosan önmagadat! Építsd tudatosan pályafutásodat!


Te tudod, hogy milyen az naggyá válni? Te voltál már olyan bátor, hogy új, addig járatlan utakra lépve megkockáztatod a sikert, a saját, teljesen rád szabott út megtalálását?

Én már végigjártam sok tehetséges emberrel ezt a folyamatot és most nem kisebb dologra vállalkozok, mint, hogy 2021-et az igazi, áttörő változás évévé teszem 2, azaz kettő fiatal tehetséges és a sikerre szomjazó, elszánt sportoló számára.

Egy egy éves programot hirdettem, 12 hónapot a siker, a naggyá válás jegyében. És, hogy miért vállalkozunk egy ilyen unikális projektre?

A „Dare to be the best - Építsd tudatosan önmagadat! Építsd tudatosan sportpályafutásod! projekt Páli Patrícia szakpszichológus hiánypótló kezdeményezése élsportolók számára, mely programjának keretein belül megtanítom a sportolókat azon akadályok legyőzésére, melyekre az edzések során nem készítik fel őket. Ha versenyző vagy és úgy érzed, mersz a legjobb lenni, én segítenek, hogy megkaphasd azt a pluszt, ami ehhez még hiányzik.


Páli Patrícia – szakpszichológus vagyok

Milyen gyémánt csiszolóként dolgozni?


Színes és szerteágazó pszichológusi munkám során mindig igazi jutalomjáték számomra, mikor a jóból kell a még jobbat kihozni, mikor a maga területén kiváló eredményekkel rendelkező kliensem mellett lehetek és támogathatom, hogy még magasabbra és magasabbra jusson, még tökéletesebb formát érjen el, még hatékonyabban tudjon céljai felé haladni.

Felismerni a célok elérését akadályozó gátakat, felszabadítani az addig fel nem ismert rejtett - érzelmi, mentális - tartalékokat, elveszni a részletekben és meglelni a legapróbb összefüggéseket, melyekkel egy sokkal teljesebb, hatékonyabban működő egész alakítható ki - ezt tudom én megadni a velem együttműködő klienseimnek.


Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page