top of page
Search

Premier! Premier! TikTokon és a Csak POZITÍVAN Magazinban is az esportról meséltem

Updated: Nov 28, 2021

Premier! Premier! TikTokon és a Csak POZITÍVAN Magazinban is eljött az esportról való írásaim megjelenésének pillanata!


Roza Toth által megkreált avatárom és egy magasfeszültségű elosztó ház társaságában eljött a pillanat, hogy végre az esport aktát megnyitva elkezdjek beszélni az esport különleges világának különleges pszichés jelenségvilágáról.

Elkezdjek beszélni szóban és írásban

Hihetetlen, hogy picivel több mint egy éve történt meg az a pillanat, amikor egy teljesen átlagos november kedd reggelén a reggeli fitness programom egy átlagosnak szánt rutinjának a közepén a semmiből hirtelen ott termett egy ötlet, hogy mentor programot indítok tehetséges fiatalok számára.

Hihetetlen, hogy a teljesen semmiből jövő ötlet, a teljesen semmiből építkező semmiségéből milyen gyorsan valóság lett, egy pici ötlet köré milyen komplex rendszer épült fel hirtelen.

Megszületett a Dare to be the best projekt név és hozzá az immár már csak a siker két pilléres elméleteként emlegetett elképzelésem, az: „Építsd tudatosan önmagadat! Építsd tudatosan pályafutásodat!” elképzelésem és hitvallásom és jött melléjük Ion a mindent magába foglaló és vizuális testet adó brand karakter és a tervet valósággá avanzsáló két tehetségem.

Jöttek a blog bejegyzések, majd a tematikus cikk sorozatom a Csak POZITÍVAN Magazinban Alexandra Karászi és István Czeczon nagyvonalú „írjak rendszeresen nyugodtan” ajánlatának nyomán.

Vallom, hogy az esporté a jövő, hogy a nem sokkal több, mint 20 éves múltja mögött egy exponenciális fejlődés jövője áll.

De ahogy egy átlagember sincs pszichésen felkészülve a virtuális világ határokat nem ismerő, mégis a négy fal közé záró magányos világára, úgy az esport és az esportoló maga sincs felkészülve az esport pszichés nyomásának jelenségére.

Ezért úgy gondoltam itt az ideje, hogy elkezdjek beszélni az esport pszichés vonatkozásairól.



Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page